29 юни 2015

Същество като Йода

История изпратена на американския блог "Phantoms and Monsters"

Попаднах на вашия сайт и ми се ще да знам дали някой някога е виждал същество подобно на Йода (от "Междузвездни войни"). Знам, че звучи глупаво, но преди около 20 години аз и мой приятел решихме да отидем с колата до една местност край Хамилтън. Бяхме двама глупави тинейджъри, които бяха чули слухове, че в гората там се събират поклонници на дявола. Решихме лично да проверим.

Завихме по черен път и продължихме по него известно време докато не се озовахме в голямо открито поле. Беше много тъмна и тиха нощ. Не видяхме никъде никакви "поклонници на дявола". Реших все пак да изплаша приятеля си и спрях на едно място след което загасих фаровете за около 10 или 15 секунди. Не можехме да видим нищо, дори самите себе си.

Когато отново запалих светлините през колата почти до бронята стоеше едно невъобразимо същество. То бе около 1.80 метра, стоеше на два крака, но това не бяха човешки крака. Бяха извити като задни крака на животно. Буквално изглеждаше като Йода. Цветът му бе светлосив и имаше дълги странни уши, както и плоско сбръчкано лице. Очите му бяха големи и кръгли, те бяха отпред на лицето, а не отстрани (като при някои животни). Определено НЕ БЕШЕ сърна или някакво друго нормално животно от гората. Не съм сигурен за ръцете - мисля, че имаше две малки кльощави ръце отпред. Стоя така около 5 секунди след което се обърна и бързо се насочи към гората.

Нямаше отчетливо тичане или ходете или скачане...бе нещо средно между бягане, скачане и плъзгане. Не беше нормално движение нито за човек, нито за каквото и да било животно.

Ние с приятеля ми се разпищяхме, аз веднага включих задна скорост и се махнахме от там колкото се може по-бързо. Никога повече не отидохме там, стигаше ни това преживяване, но се чудя дали някой друг е преживявал нещо подобно? JAX

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Хълмът с крематориума
Разказ на един моряк за смразяващи кръвта звуци
Заекът с брадвата от Вирджиния

Няма коментари:

Публикуване на коментар