05 юни 2015

Близки срещи от втория вид - НЛО смуче вода, Австралия, 1980

Джордж Бакуел е фермер от Австралия. Една нощ през 1980-ма, около 1:00 през нощта той чува неземен свирещ звук и вижда как ужасени животните препускат из фермата. Излиза, за да провери, и с удивление вижда как една крава се опитва да избяга от НЛО тип "класическа летяща чиния" рееща се на 3 метра над земята.

Апаратът последователно проверява няколко сгради докато стига до един резервоар за вода. НЛО-то каца в близост. Джордж тръгва към него с мотор, но на 15 метра разстояние е принуден да спре заради пронизителното свистене. Преценява, че обектът е висок около 4.5 метра и диаметърът му 8 метра. По повърхността му има оранжеви и сини светлини, които е възможно да са били кръгли прозорци. Най-чудатото нещо обаче е една подвижна черна тръба която се надува до размери по-големи от самото НЛО. Чрез нея по изчисления на фермера това чудо изсмуква около 38 000 литра вода.

След като утолява жаждата си, НЛО-то излита като прибира тръбата в себе си.

На земята остават следи там където е бил кацнал апаратът, а кравите дълго време не искат да се приближават до това място. Джордж в продължение на седмица страда от главобол и диария. Няколко дни часовникът му ще работи само когато го носи на китката си.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Мистериозната НЛО битка в Нюрнберг
6 причини поради които сме по-близо до откриването на извънземни отколкото си мислите
Близки срещи от втория вид - Вал Джонсън, 1979

Няма коментари:

Публикуване на коментар