29 май 2015

Как се вика демонът Чарли

Тази седмица интернет направо "полудя" по един демон. Неговото име е Чарли и според градската легенда, той е мексикански демон. Чудно ми е как демоните могат да имат националност, но това е отделен въпрос.

Извикването на Чарли е супер лесно. На един лист рисувате две кръстосващи се линии и написвате два пъти "yes" (да) и два пъти "no" (не) както е показано на снимката. След това поставяте един молив върху едната линия и много внимателно балансирате втори молив върху него надлъжно на другата линия, така че да не допира листа и да е във въздуха.


Задавате му въпроси на които може да се отговори с "да" или "не". Според легендата, ако Чарли наистина дойде, той ще ви отговори като помръдне горния молив към един от двата отговора. В интернет са качени вече стотици клипове в които се вижда, че моливът наистина се мърда! Но не бързайте да се радвате или плашите, тук по-скоро си имаме работа със законите на физиката отколкото с някой мексикански демон. Двата молива се допират в една съвсем малка зона. И най-малките външни сили ще накарат горния молив да се задвижи - като леко подухване или вибрации на масата например.

Все пак ако смятате и вие да се пробвате, си носите пълната отговорност ако нещо вземе че дойде ;) Затова ви предлагам вместо да викате Чарли, да изгледате долната компилация в която други хора са го правили. В нея има както страшни, така и доста смешни клипове.

6 коментара:

 1. И аз мисля да се пробвам

  ОтговорИзтриване
 2. Никога не се пробвате да играете на тази игра едни мои саоченици играеха на тази игра и те го попитаха дали ще ги убие и той каза да и на другият ден ги нямаше за това никога няма да играя тази зловеща игра!!!!!!!!!!!

  ОтговорИзтриване
 3. Това пък е толкова смешно, че няма накъде.

  ОтговорИзтриване
 4. Според мен не са направили нищо но ще пробвам

  ОтговорИзтриване