14 април 2015

НАСА ще изследва аномална зона в САЩ

Любителите на любопитните факти знаят, че единственото място в САЩ където човек може да застане в четири щата едновременно е там където се събират Аризона, Ню Мексико, Колорадо и Юта. Това разбира се е чисто географско разделение, просто там са прекарали мислените граници между щатите, но случайно ли е, че местността наоколо е свещена за много индиански племена, а някои днешни спиритуалисти вярват, че това е зона с лечебна енергия?

Освен това е близо до мястото (град Ацтек) където през 1948 се предполага, че е паднало НЛО. Легендата твърди, че извънземния апарат е бил почти невредим и освен него военните са прибрали и 16 малки хуманоидни тела. Всичко е откарано в базата в Уайт Патерсън в Дейтън, Охайо. Това е един разкрит документ, който според мнозина НЛО-изследователи потвърждава, че действително нещо странно се е случило:


Много индиански племена като Навахо пък разказват, че в района скита съществото известно като скинуокър.

В по-нови времена, през 2014 учените виждат на сателитна снимка гигантско избухване на метан на това място, всъщност това е най-голямата концентрация на този газ някога засичана в САЩ. И макар учените да не изследват "аномални зони" понеже това били "измислици-премислици", в този случай ще им се наложи да го направят заради собствените им снимки - твърде сериозно е, за да го подминат. Сега НАСА е пратила екип на место за да определи източника на метана. Към тях ще се присъединят и учени от университетите в Колорадо и Мичиган, както и експерти от Националната служба по океаните и атмосферата. Дано ако открият нещо да ни го кажат, а не да скрият истината. Има предположение, че облакът метан може да има нещо общо с големите запаси от въглища в региона - а дали не ни подготвят да ни пробутат именно това обяснение независимо дали е вярно или не?

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Остров Буве - конспирации и феномени
"Зона дел Силенсио" - градската легенда от която се изкарват пари

Няма коментари:

Публикуване на коментар