24 март 2015

Човек от САЩ се оплаква от тормоз от извънземно семейство

Човек от Кънектикът се е свързал наскоро с НЛО-изследователската организация MUFON. Той има интересна история - смята, че голямо семейство от "извънземни същества" го мразят и нарочно го тормозят. Според човекът, предпочел да остане анонимен, извънземните притежават "кораби с много различни размери".

"Продължавах да чувам хора в избата и отидох да проверя" - описва преживяванията си човекът - "за моя изненада там бяха мъжки, женски, деца, по-възрастен мъжки и женска, които предполагам са родителите на по-младите в групата".

Съществата са описани като "човекоподобни", но не са дадени повече детайли. Но за това пък ги определя като добри катерачи, които използвали високите борови дървета в собствеността му за да се качват и слизат от летящите си кораби. Очевидецът разказва, че те може също така да носят някакви анти-гравитационни устройства.

"Изглежда имат някакъв начин да манипулират прозорците в къщата ни и да ги отварят без да ги докосват" - продължава своя разказ потърпевшия. Първоначално проявявали "приятелско" държание.

"Те говорят много ниско. Сега като си помисля, техните устни не се мърдаха".

Но приятелското отношение свършило.

"Има проблеми с извънземните. Изглежда мислят, че не съм се погрижил за едно от децата което умря".

Човекът е помолил MUFON да се свържат директно с него, защото се страхува, че хуманоидите може да го отвлекат. Не е приложил снимки или видео на съществата, защото "идват и си отиват бързо".

"Камерата на телефона ми ги прогонва" - завършва своя разказ човекът.

Източник

1 коментар: