18 март 2015

Призрачен глас напътства спасители

На 7 март 2015, един рибар забелязва преобърнат автомобил в река край Спениш Форк, Юта, САЩ. Колата е частично потънала. Спасителите обаче чуват глас от нея.

"И четиримата можем да се закълнем, че чухме някой да вика за помощ отвътре" - разказва офицер Джаред Уорнър пред телевизия KSL TV - "не е нещо което бе само в главите ни. За мен беше ясен глас."

Когато обаче се добрали до автомобила вътре намерили 18-месечното бебе Лили, в безсъзнание, и мъртвата и майка Джени Гросбек (на 25). Спасителите смятат, че жената е умряла още при самата катастрофа, а малката Лили е била в катастрофиралия автомобил до 14 часа. В момента детето се възстановява в местната болница.

Но кой или какво тогава е призовавало за помощ?

Това не е първия подобен случай. През 1994 шофьор пътува през нощта и в близост до град Плейсървил вижда край пътя да лежи гола жена. Обажда се в полицията. Те идват, но не намират никого. На сутринта обаче забелязват паднала кола в пропастта край пътя. Вътре е 3-годишния Ник Скубиш и мъртвата му майка. Дали нейния дух не е лежал край пътя за да привлече вниманието и да спасят сина и?

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Майка и дъщеря в критично състояние часове след като Уиджа им предсказва смърт
Добрият дух от Уейсайд Ин

1 коментар:

  1. https://m.youtube.com/watch?v=15brv3lWwwI Да ето и исторята в новините! Страни неща си се случват и ние няма как да ги обясним по нормален начин. Лошото е, че когато се опитваш да обясниш нещо по раличен начин от научна гледна точка, ставаш за смях. Затова предпочиаме да си дискутираме във мрежата, а не навън. Само разбира се, ако няма как да се обясни иначе.

    ОтговорИзтриване