05 февруари 2015

Съществото "Бързият Питър"

Това е един американски малко известен криптид, за който дори отделни криптозоолози признават, че не са го чували.

През 2013-та една жена от южните щати видяла голямо същество с крила, подобно на легендарния Мотман, което уплашило кучето и. Това и припомнило за историите, които някога дядо и и баба и обичали да разказват. Историите за "Бързия Питър".

Жената живее близо до езерото Аркабутла в Мисисипи. Било към 11 вечерта и заради разразилата се буря спряло електричеството. Кучетата навсякъде се разлаяли и Мари (второто име е скрито) излязла да види какво става. Видяла "нещо голямо, което можело да лети". На следващата сутрин, заедно с майка и, намерили странен отпечатък в калта.


Жената разказва какво си е спомнила след този случай от приказките на нейните дядо и баба.

"Моите прародители често говореха за него. Предполагаемо, Бързият Питър е някакъв вид невиждано животно което атакува и убива кучетата през нощта и то много бързо. Дядо ми е разказвал, че когато е ловувал през нощта, нещо невероятно е преминавало покрай него и е нападало кучетата. Аз си отбелязах това, защото дядо ми ми каза, че то го е уплашило, а той не е някой който се плаши или пък обича да се шегува."

Много трудно е да се намери информация за "Бързия Питър". В една книга се описва като летящо същество на вид като наполовина риба-треска, наполовина невестулка.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Два нови случая със Стикман
Бигфут и електричеството
Документален филм: "The Entity" (2002)

Няма коментари:

Публикуване на коментар