20 февруари 2015

Извънземният гигант от 1971

Описаните събития се случили през май 1971 в една малка провинциална общност близо до град Фредериксбърг, Вирджиния, САЩ. В една тъмна, облачна нощ три момчета и тяхното куче - немска овчарка били на бивак насред полето. Две от момчетата решили да проучат от къде бил дошъл звук като от автомобилен клаксон, а третото решило заедно с кучето да остане "на сигурно". Именно то обаче станало свидетел на нещо странно.

То все пак се движело наоколо из голямото открито поле, когато усетило, че сякаш нещо е зад него. Обърнало се, но не видяло нищо. След малко пак се обърнало и този път видяло светещо "нещо" над едно езерце наблизо. Обектът взел бавно да се придвижва към момчето и накрая кацнал в близост като според момчето от него се подали "крака". След това в апарата се отворила врата и "човек" излязъл навън. Според момчето съществото било "мощно, голямо, имало дълги ръце и било блестящо". В едната си ръка носело "светеща кутия".

Съществото се огледало наоколо и започнало да се придвижва в посока на момчето, което по това време било приклекнало във високата трева. Немската овчарка взела да ръмжи и да се приближава към извънземния. Тогава съществото се обърнало и се върнало в апарата си. Вратата се затворила и след 10 минути НЛО-то излетяло.


След няколко минути другите две момчета намерили техния приятел, който все още клечал в тревата явно в шок. Разказал им какво е видял и тримата бързо се прибрали по домовете си.

След два дни, през нощта, двете сестри на момчето, което видяло гиганта, се прибирали към дома си с автомобил. Те чули бръмчащ звук и видели червени светлини над тях. Почти веднага двигателят на колата спрял, а фаровете и радиото изгаснали. Момичетата твърдят, че са видели оформен като летяща чиния апарат над дърветата. След около 5 минути те все пак успели да запалят двигателя и да се приберат у тях, като апаратът ги следвал. НЛО-то известно време стояло над къщата, където и други хора го видели, след което отлетяло.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Извънземни си падат по земен хазарт!?
Метален обект изваден от човешка ръка

Няма коментари:

Публикуване на коментар