06 януари 2015

Да виждаш дракони навсякъде

Странен случай озадачава невролозите. Една жена постоянно вижда дракони около себе си - хората около нея се превръщат пред очите и в тези митични същества.

Жената е над 50-годишна и има този проблем през по-голямата част от живота си, което и е пречело да си намери работа. По нейните собствени думи лицата на хората около нея стават черни, удължават се, ушите им се заострят, придобиват издадена напред муцуна. Кожата им става гущероподобна, а големите им очи придобиват яркожълт, зелен, син или червен цвят.


Но драконовските лица не са свързани само с хората, жената ги е виждала да се появяват от стените, електрическите контакти и компютърните екрани. Вижда ги дори през нощта в тъмното.

За учените причината за нейното състояние е на практика "мистерия" - докторите не са намерили нищо странно в мозъка и при многото тестове. Все пак е забелязано известно подобрение при третиране с медикаменти насочени срещу деменцията. Виденията на дракони са намалели до толкова, че жената е успяла да се задържи на настоящата си работа вече три години.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар