11 януари 2015

Метален обект изваден от човешка ръка

Хирургът който е извършил тази операция казва, че никога не е виждал подобно нещо. Наскоро той е премахнал сравнително голям предмет от ръката на 75-годишен човек от Гранит Сити, Илинойс, САЩ. Оказало се, че това е част от мигача на автомобила му с който е направил катастрофа през далечната 1963 г. Тогава човекът се сблъскал с камион и имал счупено бедро и множество прорязвания. Никой не забелязал, че в ръката му е влязъл този метален предмет, а раната скоро зараснала.

Снимки от катастрофата и мигача:Източник

Това е забележителен случай сам по себе си, но освен това подкрепя и скептичното виждане за така наречените "извънземни импланти". На много хора при рентгенови снимки са откривани в телата непознати предмети. Редица НЛО изследователи предполагат, че това са импланти поставени от извънземни, които са отвличали съответните хора. Често пъти предметите са съвсем странни и проявяват забележителни свойства - примерно магнетизъм или пък са направени от метални изотопи, които не се срещат на Земята, а само в метеорити идващи от космоса.

Скептиците имат своя теория - че това са предмети попаднали в телата на хората при различни инциденти. Описаният случай показва, че това е възможно. Дали обаче следва всичко да обясняваме така?

Няма коментари:

Публикуване на коментар