01 януари 2015

Бюлетин Мистерика - 1 януари 2014

Кратки читателски истории

Бяхме с братовчедка ми навън и както си говорихме забелязахме нещо в небето като цилиндър и то се издигаше на високо докато не изчезна. Беше доста по-голямо от балон. Етрополе - 2011, 2012 или 2013.

****************************************

Нашият господин по изобразително ни разказа как той е питал една бабка като е бил по-млад за змейовете. Тя му разказала когато нейния баща е бил малак на 8-9 години май, той тръгнал да излиза да играе в гората и намерил до реката там едно нещо голямо като змия, но космато. То е било ранено - прибрал го. Когато съществото оздравяло, то излетяло без криле и си отишло.

****************************************

Днес моя приятелка ми разказа какво и се е случвало през миналата и тази година. Каза, че миналата година, докато е чистела праха в стаята си, в огледалото е видяла черна сянка, но абсолютно черна, а само очите и са били ярко червени. Сянката е била надвесена над нея, но е била с ясно изразени черти и ръце с дълги нокти. Приятелката ми се е обърнала и за голяма нейна изненада там нямало нищо. Тя била ужасена. Никога не била виждала нещо подобно а и дотогава не вярвала в неща като призраци, демони и т.н. Следващите месеци не се появявал вече, но малко след Нова Година с периферното си зрение приятелката ми видяла нещо черно да се приближава към нея и усетила, че не може да помръдне от мястото си, а сянката се приближавала все повече и повече докато най-накрая не застанала пред нея, вперила червените си очи в нея. Сянката се задържала около 10 секунди след което изчезнала толкова загадъчно както и се появила. Следващия месец черната фигура се появила още веднъж, но този път приятелката ми не се уплашила, а усетила огромна ярост, след което изкрещяла на сянката да се маха и да я остави на мира. След този случай фигурата не се появила повече. Не знам дали викането е помогнало за прогонването и, но смятам, че съществото е една от така наречените хора сенки за които четох в една ваша статия.

YouTube канал

Направих отделен канал на блога в YouTube. За сега не очаквайте кой знае какво - основно ще го ползвам като архив за клипчетата, които разни хора качват в други канали, защото имат свойството твърде често да изчезват от там. След (доста далечно) време е възможно в канала да почне да се публикува и собствена продукция.

YouTube канал на Мистерика

ПОДОБНИ СТАТИИ:

Първа среща на живо

Няма коментари:

Публикуване на коментар