14 декември 2014

Извънземни си падат по земен хазарт!?

От време на време се появяват разни хора (основно в САЩ), които твърдят, че дълго време са работили в правителствени служби и агенции и имат данни за това, че властите са в контакт с извънземните.

Чарлс Хол (Charles Hall) не е по-различен в това отношение, бил е във военновъздушните сили и сега се е заел да пише книга за връзките на правителството на САЩ с представители на извънземни цивилизации. До тук нищо ново, вече има десетки автори, които разказват една и съща история. Чарлс обаче добавя нещо ново, което поне аз не съм срещал до сега - извънземните си падали по земния хазарт! Дали това е трик за да отличи своята книга на фона на всички останали по тази тема? Или този автор е малко по-чалнат от останалите? А може пък извънземните да са прихванали от земните пороци? Дали вече пият и бира?

Според Хол, расата с която е в контакт правителството на САЩ е условно наречена "високите бели". Тези контакти датират още от 50-те години и се изразяват в обмяна на технологии. Властите не са разкрили публично за тези връзки, защото се страхували, че извънземните не са "емоционално готови" за открит контакт. "Ново двайсе" - обикновено се казва, че човечеството не е готово за "голямата истина", сега този писател твърди това са извънземните - срамежливи ли са, какво?!

Освен това Хол твърди, че извънземни облечени в човешки дрехи и с тъмни очила посещават казината в Лас Вегас за да "разпускат". Винаги при такива посещения наоколо е пълно с агенти на ЦРУ.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар