14 октомври 2014

Двойниците - извънземни!

Темата за двойниците продължава да вълнува читателите на блога. Първо, една читателка изпрати своя история, сега друга читателка ми прати линк към материал на руски, който аз превеждам тук.

През 2000 г. професорът от Калифорнийския университет Джонатан Малкис свиква пресконференция. На нея, той заявява, че извънземните се разхождат сред нас. Те са в състояние да приемат човешка форма и наблюдават развитието ни. Това сензационно изказване за някои е шега или фантазия, но в негова подкрепа е вълната от забелязвани двойници през 90-те години.

Жителка на Даленогорск в Русия един ден била в дома си, когато децата и се върнали от магазина. Обаче не били облечени в обичайните си дрехи, а в комбинизони със сребрист цвят. Освен това тези "деца" се държали странно. Ядосана, майка им мислейки си, че си правят глупава шега, замахнала към тях и веднага я ударил електрически заряд. В това време се върнали истинските деца облечени в нормални дрехи и техните двойници в сребристи комбинизони веднага изчезнали.

При друг случай, в Латвия, една жена се срещната на една поляна с трима двойници едновременно - на майка й, на дъщеря й, и на нея самата. Странната тройка стояла неподвижно. От гората се появили три ниски същества, които се насочили към двойниците. Скоро двойниците са разтворили във въздуха, а съществата се върнали в гората.

Три ученички от 6-ти клас от село Александровка (Киргизия) се прибирали след училище. Те видели висок мъж (около два и половина метра) облечен в сребрист комбинизон. Изведнъж той се преобразил в дядото на едно от момичетата. "Дядо Николай" любезно ги поканил в една къща наблизо където ги почерпил с торта. Там "дядото" внезапно изчезва, а "къщата" бавно започва да се издига във въздуха. Вместо торта на масата имало непонятен уред с червен бутон. Едно от момичетата натиснала копчето и те веднага се озовали пак на улицата, но вече се било стъмнило.

В нощта на 4-ти Август, 1990, живеещата в района на Тюмен Надежда B. спала сама у дома си - съпруга и работил нощна смяна. Някой почукал на вратата. Отивайки към вратата, жената чула гласа на свой приятел наричащ се Олег. Той я помолил да отвори вратата. Но тогава Надежда си спомнила, че Олег не е в града, а бил заминал по работа. И едва ли Олег щял да дойде да тропа на вратата и през нощта. Надежда помолила мъжа да се покаже на прозореца и видяла, че действително бил Олег. Само че нямал брада, косата му била по-светла, а и като цяло изглеждал по-млад. Затова решила да не го пуска в къщата.Странният посетител мрачно изгледал жената, пробвал сам да отвори вратата, като говорел на Надежда, че тя му е нужна и иска да поговорят. Жената започнала да го разпитва за миналото му и се оказало, че "Олег" не си спомня нищо от живота си за последните три години. Надежда не го пуснала у тях. Тя срещнала истинския Олег след една седмица и той и казал, че едва вчера се е завърнал от пътуването си.

Изглежда извънземните се представят за двойници на някои истински човек, за да влизат лесно в контакт с хората. Но е много лесно да бъдат разобличени - в повечето пъти са с необичайно облекло и нестандартно поведение. Според изследователите тези прикрити извънземни събират информация за живота на Земята и я изпращат по енергиен канал на своите планети.

Американския лекар-терапевт Барбара Бартолик разказва, че след нейните пациенти е имало хора, които под хипноза, са разказвали за контактите си с извънземни и са потвърждавали, че инопланетяните създават човешки двойници.

В присъствието на извънземни на Земята не се съмнява и друг американски лекар - К. Търнър, който провежда сеанси с регресивна хипноза. Неговите пациенти са му разказвали за това, че извънземните създават нови човешки клонинги. А един от пациентите дори е споделил, че извънземните са казвали на реалните хора, че или ще им сътрудничат или ще ги заменят с клонинги и никой няма да отличи двойника от оригинала.

Отличителните черти на извънземните двойници са голямата глава издължена като на египетските фараони, големите очи, бледата кожа, дългите ръце с тънки пръсти. Речта им е или много ясна или пък точно на обратно - стараят се да мълчат. Често пъти имат странни способности - предсказват бъдещето, четат мисли. Често пъти страдат от ранно оплешивяване. Държат се внимателно и точно. Не проявяват силни емоции и нямат чувство за хумор. Явяват се лидери, но се стремят да останат в сянка. Домашните животни проявяват към тях агресия или страх. Друга особеност е, че на снимки или въобще ги няма или част от телата им са преекспонирани.

Повечето уфолози считат, че живеещите на Земята извънземни се делят на две групи - "светли" и "тъмни". Първите се опитват да помогнат на нашата цивилизация да се издигне на едно по-високо ниво. "Тъмните" пък се опитват да променят така планетата, че да е удобна за тях за живеене. Земния климат в момента не е подходящ за тях. Има версия, че настоящите катаклизми - земетресения, цунамита, глобално затопляне, са дело на "тъмните" извънземни. На тях се приписват и войните и новите смъртоносни болести.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:

Свръхестествените двойници

Няма коментари:

Публикуване на коментар