01 октомври 2014

Полтъргайст говори през електронни уреди

Могат ли духовете да комуникират с хората през електронни устройства? Една жена вярва, че е така и дори мисли, че има доказателства. Тя разказва, че в апартамента където е живяла (изглежда под наем) са се случвали странни неща - самоволно включване на ел. уредите, почуквания по вратите и появата на сенчести фигури по време на разговор в скайп. Мистериозните гласове обаче най-много са ги плашели, нея и нейните съквартиранти.

"Гласове се чуваха от всичко електрическо" - разказва жената - "от слушалките докато слушам музика на iPod-да, от нашите телефони, от лаптопите по време на разговор в скайп, от телевизора, от DVD-плейъра, дори от коледните играчки, които са на батерии. Гласовете звучаха еднакво".

Преди да се изнесе от този зловещ апартамент, жената е успяла да запише един от гласовете. В интернет естествено веднага се е разразила дискусия. Някои вярват, че това е истински паранормален феномен, други мислят, че е обикновено радио-смущение, някакъв вид интерференция на вълните. Трети направо обвиняват жената, че всичко е измислица и измама.

Ето въпросният запис:Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Уиджа демонът Зозо
От архивите: Прокълнатата къща от Клейтън Каунти
Читателска история: човек-сянка

Няма коментари:

Публикуване на коментар