06 август 2014

Тайният рептилски град под Лос Анджелис

На 29 януари 1934 в един вестник се появява интересна история.

В нея се твърди, че минен инженер на име Дж. Лорен Шуфелт (G. Warren Shufelt) се е срещнал с мъдър стар индианец от племето Хопи. Индианецът му разказал за древен град на хора-гущери (днес такива същества наричаме рептили). Тази древна раса била високо интелигентна и научно напреднала в сравнение с хората. Те се скрили в два подземни града от гигантско бедствие, единият под днешен Лос Анджелис, а другия под връх Шаста. В градовете им имало несметни съкровища от злато и други ценни неща. Шуфелт събрал малък екип и с помощта на "радио рентгенови лъчи" (!?) се заел да картографира подземните тунели. Картата която съставил изглежда като лабиринт.Индианецът разказал, че градовете са построени за да предпазят древната гущероподобна раса от огнен ад дошъл от запад преди 5000 години (нападение от термоядрена бомба?). Самото им изграждане не било трудно, рептилите познавали специален химикал, който можел да разяжда почвата и скалите.

Там се пазят златни плочи с надписи разказващи за историята на гущерите, а и на хората (включително и от цивилизацията на Маите).

Шуфелт решил след като приключил с картографирането, да започне да копае. За жалост мистериозно изчезнал и повече не бил видян от никого.

Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар