03 август 2014

Дух, който се появява само когато вали

Тази история е изпратена до блога Ghosts and Ghouls.

По време на скорошната училищна ваканция, аз и мои съученици наехме бунгало в Сентоса (курорт в Сингапур). Това бунгало бе едно от специалните фирмени такива. Моята сестра, която е стюардеса успя да го уреди за нас. Беше приятно място, наистина близо до брега.

През нощта ние искахме да уплашим момичетата с истории за духове. Ние се наредихме в кръг и разказвахме най-страшните. Момичетата доста се уплашиха, и да вида кажа истината, и момчетата също!

Вечерта решихме да си легнем рано, защото на другата сутрин щяхме да сме на канута. Тогава обаче започна да вали силно. Това ни поуплаши, защото дълго валя и дъжда удряше покрива и прозорците като с куршуми. Проблясъците на светкавиците и гръмотевиците също ни лазеха по нервите. Някой предложи да проверим дали всички прозорци и врати са заключени и ние решихме, че това е добра идея.

Докато правехме проверката, едно от момичетата взе да пищи. Втурнахме се към нея и видяхме, че е изключително ужасена. Говореше несвързано за лице появило се на прозореца. Казахме и, че трябва да е било нейното въображение, опитвайки се да я успокоим. Но тя продължаваше да настоява, че е видяла лице.

"Беше отвратително! Очите му бяха като на демон" - твърдеше тя.

Някой дори се пошегува, че може да е било нейното собствено отражение.

По-късно през нощта, докато се опитвахме да заспим, друго момиче взе да пищи. Изглежда и тя бе видяла нещо на прозореца. Описваше го като лице на мъж, който се опитвал да влезе вътре.

Това окончателно ни попречи да спим тази нощ.

На следващата сутрин, докато отивахме на канутата, говорих с един от персонала за това, което се бе случило през нощта. Той не бе изненадан. Нашето бунгало имало славата, че е обладано от дух. Уникалното обаче е, че се появява само когато вали.

Източник

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Читателски преживявания с духове и не само
Читателска история от Радомир
Бюлетин МИСТЕРИКА - 30 юли 2014

Няма коментари:

Публикуване на коментар