09 юли 2014

Читателски проучвания: Слендермен (част 2)

Същите читатели, които ми пратиха този материал сега са подготвили нов текст за това митично същество.

Освен Слендермен (Slender man) той още се нарича "Високия мъж" (The Tall man) , "Слабия мъж" (The Thin man) , "Белия/Черния крал" (White/Black King).

Описание :

Висок мъж в черен или сив костюм, с червена или черна вратовръзка и бяла риза. Без очи, уста или ясно определени черти на лицето. Той няма и коса. Като цяло има нормално изглеждащи голи ръце.

В литературата се описва с височина 6-15 метра, а в някои видео клипове е около 6-7 метра висок.

Поведение :

Той се държи по много пасивно агресивен начин, измъчва целта си психически поради различни неизвестни причини. Много рядко е показан в доброжелателна светлина.

Не е сигурно дали той е социално същество или дали разбира човешки езици, не е ясно нито защо хората са му основната цел.

Държание :

Премахване на органи и поставянето им в чували, набиване на кол цели човешки тела.

Умения :

Невидимост. Възможност за промяна на височината и формата на тялото, способности да си оформя ръцете в пипала, както и способности да покълнат пипало-подобни израстъци от гърба и рамене му. Slender man има ефект върху съвременните дигитални инструменти.

1 коментар:

 1. Ако е на същите читатели, ще цитирам нещо от предишния им материал и ще задам въпроса - колко трябва да се натъжи, че да набива на кол хора и да им взема органите? Двата материала си протоворечат. Какъв е източникът им?

  "Също така, той е тъжен и понякога не отвлича никого и изкарва пипалата си защото е щастлив, но хората си мислят че той ги атакува и те бягат. Затова той още повече се натъжава.

  "Също така, той е тъжен и понякога не отвлича никого и изкарва пипалата си защото е щастлив, но хората си мислят че той ги атакува и те бягат. Затова той още повече се натъжава."

  И това:

  "Премахване на органи и поставянето им в чували, набиване на кол цели човешки тела."

  ОтговорИзтриване