27 юни 2014

Подаващите се ръце из под вратата

Тази история е пратена до американския сайт Phantoms & Monsters от читателка на име Шери.

Аз съм към 20-годишна, на няколко пъти, заедно с други хора сме виждали в старата ни къща странни космати ръце като на маймуна да се подават под вратата, която води към мазето на къщата ни. Ние живеехме в Норт Батълфорд, Канада...определено това не е тропическо място (за да живеят маймуни сред природата), нашите зими са дълги и смразяващо студени. В градчето няма и зоологическа градина (за да е избягала маймуната от там).

Тези ръце сме ги виждали повече от един път, като винаги сме били няколко човека. Спомням си, че се случваше в края на лятото или началото на есента, в късния следобед или ранната вечер, но никога късно през нощта. Ръцете бяха малки, подобни на ръце на маймунче, но с по-човешки вид. Те бяха покрити с тъмна козина, с дълги човешки пръсти и дълги тъмни нокти. Подаваха се, предполагам до към лактите на съществото. Драскаха агресивно по пода.

Имаше две от тези същества. И при двата случая, които помня, всички в стаята направо се побъркваха от страх, та аз трябваше да ги успокоявам. Единия път бях с три приятелки, а втория с по-малкия си брат и три братовчеди. Аз единствено се осмелявах, събирайки всичкия си кураж, да отворя вратата към мазето. Никога нямаше нищо зад вратата.

Никога не открихме някакви следи от диви животни - изпражнения, козина или някакви поразии. Имаме котка и куче, които щяха да реагират, ако диви животни бяха проникнали в къщата. Чувствахме, че това което виждаме е...неестествено. И определено зло.


Какво толкова се чудят - гоблини.


ПОДОБНИ СТАТИИ:
Класически НЛО случай: сражението в Кентъки (1955)

2 коментара:

  1. Анонимен27 юни, 2014 11:42

    Еноти. Лапичките им страшно приличат на човешка ръка и са ставали повод за не една и две "паранормални" истории - http://i180.photobucket.com/albums/x2/thesmittenimage/hand.jpg . Освен това и звуците, които издават, наподобяват детски глас.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27 юни, 2014 21:00

    Геф - говорещата мангуста се е завърнала :0

    ОтговорИзтриване