22 май 2014

Портал в небето над Калифорния?

В средата на този месец над северна Калифорния се е появил странен небесен феномен, който е предизвикал оживление в социалните мрежи. Някои от изказаните предположения считат, че през облаците е минало НЛО и така се е образувала тази дупка. За други самото формирование е НЛО. А някои го считат за портал към друго място/време/измерение. Или пък това е резултат на тайни правителствени манипулации с атмосферата?
Източник

9 коментара:

 1. Анонимен22 май, 2014 17:09

  а Колко време се е задържало ?

  ОтговорИзтриване
 2. Анонимен23 май, 2014 00:34

  Замислялисте се защо такива неща се забелязват в Америка,а в България-не. Можеби американците са хора,които обръщат внимание на такива неща, тъй като приемат всичко за даденост и филмите,които правят им развихрят фантазията(не че това не е портал или НЛО),докато ние българите сме пълни песемисти и лишени от всякакви разбирания за света около нас.

  ОтговорИзтриване
 3. Има резон в думите ти, но и в България чат-пат се забелязват странни неща - историите, които ми пращат читателите говорят за това.

  Има и друг момент - Америка е много по-голяма от България и има доста повече население. Нормално е на по-голяма територия с повече хора, по-често да се случват странни неща.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Забрави да споменеш и интереса на самите извънземни към дадена държава, говоря за военни технологии и докъде са стигнали самите земляни? От нас българите какво ще научат? Виж циганетата от Факултето може да им откраднат чиниите и да ги предадат за скрап! Автостоп за космоса още няма.

   Изтриване
 4. В България много разпространен е скептицизма,а и българите (поне повечето от тях) не ги интересува какви необясними и странни неща и същества има около тях.Например в България от много години фолклора се превръща в ключов за нас ,тук споменаваме за самодиви,русалки,елфи и т.н.
  В последните години все пак и в България можем да се гордеем , че си имаме криптиди (или просто легенди,но мога да претендирам,но във всяка легенда има поне малка частица истина).
  Например американците си имат Голямата стъпка,Саскуоч,Момо и други мистериозни човекоподобни създания,ние пък си имам легендите за Родопския човек (явно братовчед на Биг фут),американците си имат и много водни (речни) криптиди ( много са за изброяване,но в блога е писано за някой от тях).Ние пък си имаме легендата за Чудовището от Рабишкото езеро (с.Рабиша,обл.Белоградчик).
  Затова според мен в България има необясними неща и създания просто тук са малко вярващите,докато в САЩ обръщат внимание и на криптиди,НЛО,чудовища и други мистерии.
  Възможно е например наистина в САЩ условията да са много по-подходящи ,всравнение с тези в Европа и на Балканите.
  П.с. Г-н Бончев възможно ли е да поставите тук в блога материали за .Manananggal.Бях попаднал на една тема на английски за този криптид и само да я намери ще ви я пратя ако имате време да я преведете.
  Поздрави

  ОтговорИзтриване
 5. Анонимен23 май, 2014 10:15

  И аз знам доста неща за нашия фолклор и митове,и криптиди казвам само,че рядко ги забелязваме покрай избори,новоднения и ижедневие.Така или иначе България винаги е била център на паранормалното не само на Бълканите,но и в Европа.

  ОтговорИзтриване
 6. Калине, прати ми линк за това същество, може да успея да го преведа скоро.

  Иначе недей така официално (г-н Бончев) :)

  ОтговорИзтриване
 7. Анонимен03 юни, 2014 18:47

  mannangal namerih informaciq za nego koito iska da pishe na bonchev shte se svarjem i shte pratq informaciqta koito iska ivan belchev sam skype ghostrider_6666

  ОтговорИзтриване