04 май 2014

Странна светлина над Австралия


Пилот (с лиценз за „Commercial Pilot“), който има над 30 години опит, е останал изненадан от мистериозна светлина, която е видял над Кълаундра (Caloundra), Австралия, на Разпети петък- 18.04.2014 година.

Пилотът, който пожелава да остане анонимен, казва че никога не е виждал нещо подобно. Самият той се определя като голям скептик, който поставя под въпрос всичко свързано с НЛО. Във въпросната вечер, към 20:00 часа, той се  наслаждавал на нощното небе, заедно със своите приятели, когато вижда две цветни светлини в небето.  Казва, че му напомняли на китайските фенери, които се изкачват нагоре и поемат на юг или изток.  Тогава се появява трети обект, който бил с топло оранжево сияние и сменял рязко посоката си, като се отправил на североизток и след това изчезнал. Опитали са се да видят някакъв идентификатор по него или означаващи светлини, но нямало.  Успяват да направят няколко снимки на обекта.

„Виждал съм много, много неща през моята кариера, летял съм над целия свят, но не съм виждал такова нещо… това промени възгледите ми и вече смятам, че може би има нещо някъде там“ разказва пилотът.От автора: Това може да е радиоуправляемо любителско самолетче. Понякога им слагат светлини, за да се виждат през нощта. 

Източник


Превел и изготвил- Станислав Колев

Няма коментари:

Публикуване на коментар