25 май 2014

От архивите: НЛО и извънземно в едно (2001)

Този случай е много интересен поради ред причини. Първо, случил се е в съседна на нас държава - Турция. Второ, изглежда НЛО-то е било самото същество (летящ хуманоид?). И трето, интересна е реакцията на хората.

Рано една сутрин, около 7 ч., трима души от село Нарли близо до град Усак, отивали както обикновено към нивата си с тютюн. Февзи Кан, неговата съпруга Селма Кан и съседът им Айсел Топалоглу се придвижвали с трактор по пътя, когато видели странен обект да се рее на 30 см. над земята в една друга нива. Нещото било на 15 метра от тях и първоначално хората продължили по пътя си. Обектът обаче тръгнал след тях, като спазвал дистанцията от 15 метра.

Заинтригиван, Февзи Кан спрял трактора и излязъл за да разгледа по-добре нещото. обектът започнал да се издига и да се приближава към човека. Спрял на 2 метра разстояние от човека и на височина 2.5 м. Никакъв звук не се чувал от него, не се забелязвали крила или перки. Февзи бил удивен, той решил да хвърли камък по нещото и евентуално така да го свали на земята за да го разгледа по-добре. В този миг обаче НЛО-то взело да се издига. Все пак човекът хвърлил няколко камъка, но нито веднъж не улучил. Скоро обектът изчезнал в далечината.

Хората описват видяното от тях като същество с височина 60-70 см., със светъл костюм с ярка оранжева светлина на корема и с червени крака. Главата му била елипсовидна, нямал ръце, а краката му сякаш били слепени един за друг. Също така нямал уши, нос и уста, а очите му сякаш били залепени за главата.

Тримата селяни веднага информирали кмета за странната среща, който от своя страна информирал областния управител, който пък съобщил на военните и жандармерията. Властите много сериозно се отнесли към случая. Била проведена среща по случая и разпространен бюлетин с рисунка на НЛО/съществото.


Източник

Няма коментари:

Публикуване на коментар