15 март 2014

Върколак в Бразилия

В бразилския град Сан Гонсало Де Кампос е въведен вечерен час. Причината за това е появил се върколак. Поне така считат месните жители, които дори са успели да го заснемат. Един човек дори е имал нещастието да бъде нападнат.

Пръв за странното същество съобщил местен жител на име Пинго. Именно него върколакът се опитал да нападне, но човека се спасил с бягство. Първоначално властите не му повярвали и дори органите на реда му се присмели, но скоро започнали да идват още подобни наблюдения. Някой дори успял да заснеме съществото на видео. Засега то не е наранило никого, но все пак полицията взема предохранителни мерки с вечерния час. Препоръчва се на жителите и гостите на града да не излизат след 9 ч. вечерта.

Това е самото видео, жалко че е доста размазано, но според мен каквото и да е това същество, то не е обикновена маймуна.Източник: UWD.ru
Дата на оригиналната публикация: 6 март 2014
Връзка

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Саскуоч на видео от Алберта, Канада
Скрита камера: зомбита в Ню Йорк
Крокодилите могат да се катерят по дърветата

1 коментар:

  1. Анонимен15 март, 2014 14:14

    Видеото е обикновен монтаж, при това направен от човек с доста бедни компютърни умения. Освен това никъде няма официално потвърдена информация за този вечерен час и за причините за него.

    ОтговорИзтриване