18 февруари 2014

Върколак в Поинт Плезънт

Поинт Плезънт, Вирджиния, САЩ е известен с наблюденията на Мотман от преди половин век. Явно обаче и други чудовища се разхождат там. Този разказ на очевидка е записан от местен паранормален изследовател.

14 януари 2014

Преди две нощи, около 11-11.30 вечерта млада местна жителка е наблюдавала същество, което тя описва "като върколак, само че по-страшно".

Тя седяла в закритата си веранда и пушела цигара през един отворен прозорец. Въпреки, че било нощ, видимостта била много добра заради уличните светлини. Жената казва, че преди да се появи съществото, тя чула странни звуци и местните кучета се скъсвали от лаене без видима причина.

Докато пушела, забелязала движение край близката железопътна линия. Тя погледнала на там и видяла нещо, което я шокирало. Според нейните думи, то имало глава като на куче (немска овчарка), но ходело на два крака като човек. Съществото се взирало в нея и тя направо се "загубила в очите му". Не може да даде много допълнителната информация заради втренчения му поглед. Сякаш било тъмно на цвят и доста релефно/мускулесто в горната част на тялото. Съществото направило няколко крачки към нея, но в този момент проблеснала светлина. При това съществото много бързо се изнесло от мястото. Проблесналата светлина се оказали фаровете на автомобила на майката на очевидката, която се прибирала. Младата жена попитала майка си дали е видяла нещо, но тя казала, че не видяла нищо, но и била уморена и бързала да се прибере.

Има още един интересен детайл - точно срещу къщата на очевидката се намира правителствен обект опасан с множество камери. Освен това и въоръжени охранители патрулират в него. Вероятно камерите са записали това същество, но едва ли някога ще го оповестят официално.

Източник: Phantoms and Monsters
Дата на оригиналната статия: 4 февруари 2014
Връзка

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Машинните елфи

1 коментар:

  1. знаех си за върколаците брей ще съм прав май за някои същества :D

    ОтговорИзтриване