16 януари 2014

Посещение на мъже в черно?

Тази история е изпратена до американския блог Phantoms and Monsters.

Аз и моята съпруга живеем в Медина Ко, Охайо. Ние живеем тук, в двуетажна къща, от около 5 години.

За Коледа получих от съпругата си ръчен скенер на радио честоти. От тогава го използвам основно за да сканирам местните полицейски и пожарникарски канали.

В четвъртък вечерта, аз работех на бюрото си, когато чух странно бърборене идващо от един от каналите на шерифа на Медина. Първо си помислих, че е интерференция, но то започна да звучи като разговор. Не можех да разпозная езика, а на заден фон се чуваше странен бръмчащ звук. Това продължи за около 10 минути, след което спря.

По-късно през нощта, докато бях във всекидневната, бърборенето започна отново. Този път бе по ясно. Звучеше все едно се карат, но това е само предположение.

А днес (петък), нещо много странно се случи.

Ние тъкмо приключихме с вечерята (около 19:00), когато забелязахме, че сянка отвън премина през прозореца. Погледнах през него, но не видях нищо. Затова погледнах и през прозореца на входната врата, от където видях чисто бял ван паркиран на улицата пред нашата къща. Тогава чух съпругата ми да вика от кухнята, че има някой в задния двор. Втурнах се към кухнята и включих охранителните светлини. В далечния край на вътрешния двор имаше странно изглеждащ мъж, облечен в черен костюм и с черна шапка. Нямаше никакви обозначителни знаци по дрехите. Веднага забелязах, че имаше младовито лице, но много бледо и с големи уши. Държеше нещо, което приличаше на таблет, което от време на време издаваше пиукане.

Отворих вратата и го попитах какво прави. Той погледна към мен с празен поглед, след което тръгна към предната част на къщата. Аз го последвах до белия ван. Няколко пъти го попитах кой е и защо е тук. Нямаше отговор. Той бързо се качи в колата и потегли.

Обадих се на местната полиция и подадох жалба. Офицерът спомена, че не е чувал за подобни случаи.

Не спах последната нощ. На сутринта прегледах двора, но не забелязах нищо.

Източник: Phantoms and Monsters
Дата на оригиналната публикация: 4 януари 2014
Връзка

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Историята на компютърните игри на ужасите събрана в 3 минути
Необяснимите изчезвания в националните паркове на САЩ

Няма коментари:

Публикуване на коментар