05 януари 2014

Видео интервю с Дейвид Адеър относно "Зона 51" (на английски)

Това интервю е от преди петнайсетина години, но все още предизвиква полемика. Дейвид Адеър твърди, че е имал достъп до прословутата "Зона 51". Мнозина, дори и от НЛО изследователите поставят историята му под въпрос. Едно не може да му се отрече обаче - Дейвид е действително добър разказвач.

Ето накратко историята му за тези, които не разбират английски:

Дайвид е бил забележително дете, той е изобретявал ракети в гаража на къщата им. Тази част от историята може и да е вярна, понеже са показани стари изрезки от вестници с новини за него. На 17 години той е забелязан от НАСА за които построява експериментална ракета с невероятно бърз двигател. Поради тази причина през 1971 (все още на 17) са го завели в "Зона 51", където му показали доста голям двигател и го попитали дали може да разбере принципа му на работа. Тогава той осъзнал, че двигателя въобще не е със земен произход и се управлява директно чрез мозъчни вълни.

В интервюто разказва и други неща:

- как унищожил собствената си ракета разработена за НАСА, понеже щяла да даде огромно предимство на САЩ в Студената война, които мислели чрез нея да унищожат СССР и Китай убивайки милиони

- срещата му със световноизвестния физик Стивън Хокинг

и т.н.

Повечето му твърдения са крайно фантастични. Някои обаче могат да бъдат проверени. Стивън Хокинг все още е жив, не знам някой обаче дали го е питал, дали се е срещал с Дейвид Адеър.ПОДОБНИ СТАТИИ:
Експериментът "Филаделфия"
10 забележителни места забранени за посещение

Няма коментари:

Публикуване на коментар