23 декември 2013

Съвременни български предсказатели (епизод 2)

Преди време представих предсказанията на ясновидеца Божидар Караджов. Все още чакам да видя дали и кои негови прогнози ще се сбъднат. Сега представям някои други български гадатели.

Първата е пророчицата Данка Радкова, която от години гадае безплатно за читателите на вестник "Ретро”, поне така се твърди в тази статия.

Ето синтезирано нейните прогнози:

През март догодина очаквам атентат над най-известния български политик, който може да свърши фатално.(Х)

Другият критичен момент тя очаква през август. Земетръсното огнище край Перник пак щяло да се разтресе, вероятно по-силно, отколкото през май 2012 г. Този пък с магнитуд около и малко над 6 по Рихтер.(Х)

Не виждала нещо особено извън обичайните наводедния през февруари около топенето на снега.(Х)

“Мога да кажа, че лятото на 2014-а ще бъде по-студено от предишните две лета, през юли може да дори да слагаме пуловери..."(Х)

В политически план Данка очаква провеждане само на едни избори - евроизборите през май. "Ще победи статуквото, тези, които са сега, ще останат"(Х)

*****************************

Следващата е Петя Димитрова-Ирина. Вече 20 години нейни прогнози за бъдещето на страната и света се публикуват в различни медии. (ИЗТОЧНИК)

Следващият министър-председател ще бъде нисичък и почти непознат за публиката мъж, с оплешивяваща кафява коса, накуцващ с левия крак, но с отчетлива харизматичност.(Х)

Българите зад граница ще имат решаващия глас за новия парламент.(Х)

*****************************

Астроложката Астра Луна за догодина (ИЗТОЧНИК):

Ще ни сполети земетръс през юни, земята край Кресна ще се разклати сериозно, така, както не сме свикнали. Ще го усетят и в Гърция, чак до Солун.(Х)

Изборите през май няма да са успешни, ще има улични брожения, повечето партии няма да ги признаят.(Х)

Ще има още едни избори през септември.(Х)

Виждам и кръв покрай един известен олигарх. Ще падне на площад, пред много хора. Ще посегнат и на известен политик, като двете престъпления ги виждам свързани. Единият няма да оцелее.(Х)

Лятото ще е тежко. Синоптиците не знам дали го предвиждат, но аз виждам жега като в Сахара. През август поне всеки ден ще е с температурен рекорд.(Х)

Обновление:

С (Х) съм отбелязал несбъдналите се предсказания, обяснил съм защо тук:

Съвременни български предсказатели (епизод 4)

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Съвременни български предсказатели (епизод 1)
Да сънуваш числата от тотото

Няма коментари:

Публикуване на коментар