10 ноември 2013

Зомби апокалипсис предизвикан от извънземни

През последните години темата за "зомби апокалипсиса" е изключително популярна. Различни са представите за причините, които могат да доведат до появата на зомбита. Традиционно зомбитата се свързват с използването на черни магии от типа на вуду за вдигане на мъртвите, друг вариант е някакъв вирус (примерно идващ от космоса), който заразява живите и ги превръща в зомбита.

Ник Редфърн спекулира с една друга идея...

Феноменът на "отвличанията от извънземни" се появява през 60-те години на ХХ век и много хора и до днес продължават да твърдят, че са отвличани от извънземни същества (основно от така наречените Сиви). Да оставим на страна теориите на скептиците и отрицателите, според които всичко е сбор от самовнушения, измами, психически разстройства и т.н. Нека за миг да приемем, че действително някаква извънземна раса отвлича земни хора. Тогава следва логическия въпрос - защо го правят?

Много от отвлечените разказват, че са били подлагани на различни медицински прегледи и експерименти. Според някои уфолози това е доказателство за намеренията на Сивите - те са отмираща раса и се опитват да извлекат генетичен материал от един млад вид като нашия за да продължат собственото си съществуване.


Много от хората разказват, че са им поставяли в телата различни малки импланти. Понякога при преглед действително са намирани подобни чужди тела в организмите на хората, макар да не е доказано на 100 процента, че произхода им е извънземен. Според някои НЛО-изследователи тези импланти служат за по-лесно проследяване на набелязаните хора от страна на извънземните. Или дори за да ги карат да извършват определени действия - един вид "контрол от разстояние". Тръгвайки от тази последна идея, Ник Редфърн се пита, дали всъщност намеренията на извънземните не са да си организират една "зомби армия" да им свърши черната работа.

Дали някой ден, когато решат, че са поставили достатъчно импланти, извънземните няма да "натиснат копчето" за да бъде изпълнен пъкления им план за завладяване на Земята? Тогава хиляди хора ще загубят контрол над себе си и ще се превърнат в зомбита тръгнали да избиват останалата част от човечеството. Така, вместо сами да вършат тази работа, извънземните ще се погрижат човечеството да бъде унищожено.

Както казах това е една силно спекулативна теория.

Източник

1 коментар:

  1. ВЯРВАМ ИЗВЪНЗЕМНИ ВЯРВАМ И В ЗОМБИ ЗАРАЗА ВЪЗМОЖНО Е

    ОтговорИзтриване