27 октомври 2013

Летящ хуманоид и НЛО в Лансдейл, Пенсилвания

Това се е случило на 12 юни 1996 около 12:00 ч., но едва през Октомври 2013 един от очевидците съобщава за случая.

Аз, моята майка и двамата ми братя се разхождахме в гората. Видяхме както изглеждаше един много стар мъж с наметало до една от обичайните зелени електрически кутии разположени на земята.

Когато се приближихме, той погледна към нас, след това излетя вертикално във въздуха, черното му наметало се оказа черни крила или поне някаква материя, която бе оформена като крила.

Съществото било над 2 метра високо, с бледа кожа, много старо лице. (За мен това е типично описание на вампир)

Няколко дни по-късно аз и моята майка седяхме на стъпалата пред входа на къщата и гледахме небето, когато видяхме триъгълен апарат във въздуха с три светлини. Рееше се около минута след това отлетя.

Интересна история. Не е ясно дали наблюдението на летящия хуманоид и на НЛО-то имат някаква връзка по между си. Лон (собственик на блога Phantoms & Monsters) е допълнил материала с още информация за района.

Лансдейл се намира приблизително на 50 километра (30 мили) на север от Филаделфия (на картата).


Това е зона добре известна с НЛО активността си в последните години. Съществото с черно наметало е подобно като описание на така наречения "фантом от Конауейдж" (Conewage Phantom), както и на други летящи хуманоиди, включително Мотман. Освен това в Лансдейл някога е растяло едно от трите в света "Х дървета" (H Trees) за които се е вярвало, че са портал към ада. Човек трябва да обиколи дървото определен брой пъти след което да скочи от малката скала на ръба на която дървото расте. Тогава ще се отвори портал и човека директно ще бъде пренесен в Ада.

Незнам от къде Лон има информация за тази интересна легенда, аз лично не можах да намеря в интернет нищо повече по въпроса за "Х дървета".

Източник: Phantoms and Monsters
Дата на оригиналната публикация: 18 октомври 2013
Връзка

Няма коментари:

Публикуване на коментар