12 октомври 2013

Пряко свидетелство - НЛО над Долна Диканя (8 август 2013)

Това ми бе пратено по скайп. Моите уточняващи въпроси са в зелено.

Бях на вилата на Долна Диканя (Село в Западна България. Намира се в община Радомир, Област Перник) заедно с моя мъж, който не вярва нито в нло, нито в бог. Имаме беседка и седнахме към 20 часа да пушим и да си говорим. От дясно горе над нашето дворно място има малък хълм, на които му казват Раджовица. Изведнъж от там се появи летяща чиния - ярка светлина. Ние стояхме в ужас като хиптнотизирани.

Следихме ме ги - те се движеха бавно, без шум, ярко осветени и минаха над нашата къща. Такива резки зиг-заг движения направиха, че моят мъж сам каза, че това е нло. Да, той го каза където не вярва, представи си.

След това не можахме да спим от страх. Чухме, че и съседите са ги видели, но никои не говори - мълчат, не го коментират. На другия ден дойде хеликоптер и обикаляше там, може да е случайно, не знам. Аз си мисля, че военните знаят и си траят.

От този ден моя мъж вярва в нло.

Говориш в множествено число - една или няколко бяха светлините?

Една обаче светеше от всякъде ярко.

Тоест беше светлина, а не точно НЛО с формата на "летяща чиния"?

Беше кръгло и много светло. От пред имаше 2 светлини и отзад още 2, мисля че в страни не. Компактна форма. Много много ярко. Идваше от посока Боровец и отиваше посока Радомир. Толкова рязко се издигна на горе, все едно излетя от някъде където беше кацнало преди това.

Тогава моят мъж каза, че това движение не може да е самолет или ракета. Направи много странни движения и мина бавно над нас. За наше съжаление в този момент фотоапаратът беше в София, а телефоните са ни без камера.

ПОДОБНИ СТАТИИ:Нападение на НЛО край Кафявата планинаЛетящ хуманоид от Чехия

1 коментар:

  1. Moже да е било радиоуправляемо хеликоптерче. Издаваше ли някакъв шум? Веднъж видях една светлина близо до общежитията във Велико Търново- движеше се странно, правеше много резки движения в страни, нагоре или надолу. Движеше се ту между блоковете, ту над тях. Издаваше и странен шум. Със съквартиранта очаквахме да осъществим контакт с извънземни- бяхме застанали на едно място и го гледахме. Тогава то отиде в една по- осветена част и се видя какво е :)

    ОтговорИзтриване