26 септември 2013

Мистериозната пощенска кутия в Сонинг, Англия

В английското село Сонинг на Темза наскоро се е случило интересно събитие, което развълнувало неговите жители - една нощ в основните на моста над реката се появила мистериозна пощенска кутия.


Англичаните са си англичани - приемат всичко много сериозно и отговорно. Затова местният пощальон е направил няколко снимки на кутията и ги е изпратил на своето ръководство с обяснението, че понеже няма лодка, не би могъл да я обслужва.

Междувременно местните жители са се обърнали към екстрасенс живеещ в селото, но той е признал, че не може да хвърли повече светлина върху случая.

Източник: Paranormal-news.ru
Дата на оригиналната публикация: 13 септември 2013
Връзка

Въпросният екстрасенс е прословутия Ури Гелър (Uri Geller). Не знаех, че живее в това село, което май е предградие на Лондон. За човека съм писал в тази статия:

Мистериите на часовника

Ето цитат от там:

Екстрасенсът Ури Гелър и часовникът на Биг Бен

Ури Гелър е роден през 1946 и все още е жив. За него се твърди, че само със силата на мисълта си може да огъва лъжици, да премества предмети в пространството и да влияе на часовниците. Мнозина смятат, че е просто поредният мошеник.

Той живее в предградие на Лондон и веднъж се съсредоточил върху картичка изобразяваща прословутата кула Биг Бен. На другият ден вестниците излезли със сензационното заглавие, че часовникът на кулата бил спрял. Това не се е случвало от 130 години.

Все пак като опитен медиум, екстрасенс, илюзионист или мошеник (зависи от гледната точка), Гелър няма да пропусне да привлече малко внимание и върху себе си покрай случая. Казва, че веднъж видял призрак на момиче да се разхожда по моста. Може би тя е поставила кутията?

Източник: Metro
Дата на оригиналната публикация: 11 септември 2013
Връзка

На мен лично цялата тази история ми прилича на артистична изява, подобна на тази:

Вратата на джуджетата в Голдън Гейт Парк

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Два житни кръга в Уилтшър, югозападна Англия

Няма коментари:

Публикуване на коментар