20 септември 2013

Кометата ИСОН - разни новини

Вече писах за тази силно противоречива теория свързана с ярката комета, която се приближава към Земята:


Това обаче не е единствената теория свързана с това небесно тяло. Има хора, които твърдят, че ИСОН е извънземен космически кораб.

Тази снимка на кометата, направена с телескопа Хъбъл, се използва от някои като доказателство за изкуствения произход на ИСОН - космически кораб и то с триъгълна форма.


Източник

Поне на този етап обаче НЛО-ентусиастите трябва да почакат с радостта си. Тази снимка е композитна - сбор от три отделни снимки направени от телескопа. Тогава не излиза ли, че кометата е направила завой при движението си. Всъщност този "завой" се дължи на собственото движение и изместване на Хъбъл. Ако това не е поредното измислено обяснение от НАСА за да излъжат, че няма нищо необичайно, бих ги посъветвал да избягват да правят такива композитни снимки - така само объркват хората и дават повод за появата на странни теории.

А в това видео се споменава, че НАСА е загубила контакт със сондата си Deep Impact, която следи ИСОН. Едва ли има нещо мистериозно, често се случва земните космически апарати да излязат от строя. А може би приближаващите се извънземни ликвидират един по един човешките сателити?Оказа се, че в интернет има цял сайт посветен само и единствено на отразяването на новини свързани с кометата ИСОН. Някои хора бързо са се ориентирали и може дори да направят пари от интереса към това космическо тяло.Адреса на сайта:

http://www.cometisonnews.com/

Няма коментари:

Публикуване на коментар