31 август 2013

Черните триъгълници - те не са наши апарати

Известният изследовател Ник Редфърн в поредната си статия се е заел да развенчае мита за това, че така наречените "черни триъгълници" са секретни земни апарати. Този мит се поддържа от редица НЛО изследователи, като основно почива на това че:

- наблюденията на този тип НЛО започват през 80-те години на ХХ век
- Стелт бомбардировачите на САЩ имат известна прилика с черните триъгълници

Следователно, те трябва да са поредните секретни земни апарати, които в момента се тестват, следващ етап след стелтовете.

Но, както Редфърн изтъква, има доста съобщения за черни триъгълници и преди 80-те години. Даже има такива съобщения датиращи от преди 6 десетилетия. Досега всички известни секретни самолети биват разкривани на обществеността след известен период от време. Така е и със стелтовете, така е и преди тях с "U-2" и "SR-71" самолетите. Ако приемем, че "черните триъгълници" са земни тайни разработки, каква е логиката да продължават да разработват нещо повече от 60 години, след като имат по-нови и модерни вече разсекретени самолети като стелтовете, които дори са разработени за много по-кратко време?


Един ранен случай на наблюдение на НЛО от този тип от Виксбърг, Мисисипи датира от 22 април 1949. Военните дори разследват случая, като изрично в документите обектът е описан като "летящ триъгълник".

Следват наблюдения през 1952 и 1960, включително и от войници от НАТО.

Обаче изглежда най-забележителният случай от тези ранни наблюдения се е случил през март 1965 в Англия. Човек на име Джефри Браун шофирал през нощта в затънтена част на Йоркшир когато видял не просто един черен триъгълник, а цял ескадрон от тях.

Така че най-вероятно не хора управляват тези апарати.

Източник: Mysterious Universe
Дата на оригиналната публикация: 23 август 2013
Връзка

ПОДОБНИ СТАТИИ:
НЛО и гъбите

Няма коментари:

Публикуване на коментар