04 август 2013

Пирамида в Зона 51

Много е изписано за американската военна база позната с името "Зона 51". Много НЛО изследователи и ентусиасти твърдят, че там се изследват извънземни технологии. Дали интересът на военните не се е разширил обаче и към древните технологии? На сателитни снимки направени през 2011 може да се забележи пирамидална структура в базата. Странно, мислех си че в програми като Google Earth и тем подобни винаги цензурират снимките от този обект, поне преди години със сигурност беше така.

Какво точно е предназначението на пирамидата, само военните си знаят. Теории иначе има много. А дали все още тази пирамида е там след като снимките са от 2011? Или може би към настоящия момент там има още по-странни структури...Източник: Who Forted?
Дата на оригиналната публикация: 25 юли 2013
Връзка

ПОДОБНИ СТАТИИ:
HAARP прекратява своята дейност?

3 коментара:

  1. Kато блогър, списващ блог за различни мистерии Вие бихте ли ни казали какво си мислите за този обект? Защото освен с превода не виждам какъв е смисълът на тази страница.

    ОтговорИзтриване
  2. Винаги когато се заговори за Зона 51 всички изтерястват, и само летящи чинии са им в главата. Колкото до пирамидата, според мен е някакъв вид радар за засичане на стелт летателни апарати. Стигнах до това заключение защото се вижда нещо подобно на антена на върха. Пък и се замислете къде е изобретен стелта?

    ОтговорИзтриване
  3. Винаги когато се заговори за Зона 51 всички изтерястват, и само летящи чинии са им в главата. Колкото до пирамидата, според мен е някакъв вид радар за засичане на стелт летателни апарати. Стигнах до това заключение защото се вижда нещо подобно на антена на върха. Пък и се замислете къде е изобретен стелта?

    ОтговорИзтриване