14 август 2013

От архивите: НЛО от първата половина 2010

Продължавам с припомнянето на случаи описани преди време в блога.

Черен триъгълник над ферма в Пенсилвания, 15 януари 2010

Според доклад подаден към "Взаимната Мрежа за Изследване на НЛО" (MUFON) на 15 януари над ферма в американския щат Пенсилвания е прелетял с бавна скорост един от така наречените Черни Триъгълници. Това НЛО е наблюдавано от четирима свидетели. Летящият триъгълник е имал характерните три светлини във всеки един от върховете си и една по средата.

Връзка за повече информация (на английски)

Масово наблюдение в Китай, 27.02.2010

На 27 февруари 2010, около 20.00 часа стотици хора са наблюдавали НЛО в китайския град Huaian. Обектът е имал металически вид, излъчвал е светлина и формата му е била подобна на класическите диско-образни летящи чинии. Задържал се е над града около 1 час. От местната метеорологична станция отричат това да е извънземен кораб. Според тях това е природно явление - светлинно отражение върху облаците. Свидетелите не приемат това обяснение.


Връзка за повече информация (на английски)

Летящ хуманоид (3 март 2010, САЩ)

Това наблюдение е подадено към MUFON и се отнася за 3 март 2010. По думите на човека подал рапорта, който не е пряк свидетел:

"Бях на гости при един приятел. Той внезапно реши да ми разкаже за едно необичайно преживяване. Както си косял тревата пред къщата (някъде около 13:30), забелязал с периферното си зрение някакво движение. Обърнал се натам и това което видял, веднага определил като летящ хуманоид. Извикал на брат си, който бил наблизо за да го види и той, но брат му не могъл да види нищо. Скоро и самият свидетел вече не виждал странното създание. Описва видяното като човек покрит с аеродинамична обвивка."


Връзка за повече информация (на английски)

Две НЛО се обстрелват със "светлинни ракети" над Мисури

Всеки ден по света се осъществяват десетки наблюдения на преминаващи НЛО, понякога се забелязват и кацнали НЛО, от време на време се съобщава за разбили се обекти (като този в Розуел, Ню Мексико). Други НЛО нападат хора и животни, някои обекти извършват отвличания. Но едни от най-редките наблюдения са на НЛО биещи се помежду си. Нещо такова се е случило на 4 април 2010. Двама свидетели са наблюдавали две реещи се ярки светлини, които се обстрелвали със "светлинни ракети". Прилича на въздушен бой, но може би на нас само така ни изглежда...

Връзка за повече информация (на английски)

НЛО заснето над Перу

Тези снимки са направени от борда на пътнически самолет пътуващ от столицата Лима към град Пиура. Датата на наблюдението е 18 юни 2010, около 15:00 часа.Връзка за повече информация (на английски)


Няма коментари:

Публикуване на коментар