09 юли 2013

Сноудън притежава информация за извънземни живеещи във вътрешността на Земята?

Ако следите международните новини, то със сигурност знаете кой е Едуард Сноудън. Бившият сътрудник на ЦРУ и Агенцията за национална сигурност на САЩ, който разкрива тайната правителствена програма за подслушване на американските граждани. Последно, той поиска политическо убежище от Венецуела, а САЩ настояват да им бъде предаден за да го съдят.

Не очаквах, че името му ще бъде замесено и в теориите на конспирациите занимаващите се с НЛО и извънземни, но според материали в интернет, веднъж пристигнал на безопасно място, Сноудън е готов да сподели със света шокираща информация.

Според тези материали бившият американски агент има информация, че властите в САЩ знаят за същества, които живеят във вътрешността на Земята. Освен това са засекретени редица случаи на наблюдавани високотехнологични апарати край геотермални извори на дъното на океана, както и край Слънцето.

Ето един цитат:

"Президентът получава ежедневни брифинги за тяхната дейност. Анализаторите смятат, че тяхната технология е далеч напред спрямо нашата и ние имаме малки шансове за оцеляване в евентуална война. Общото мнение е, че ние сме просто мравки от тяхна гледна точка, и че има малък шанс те да са съпричастни с нас или да искат да общуват с нас. Текущият план (на земните власти) в случай на извънредна ситуация е да се детонира ядрено оръжие в дълбоките пещери за да се "удари" врага, тъй като ние нямаме никаква надежда да ги победим."

Доколко това е истина и доколко е поредната интернет измишльотина не мога да гадая.

Източник: Paranormal-news.ru
Дата на оригиналната публикация: 8 юли 2013
Източник

Обновление към 17 март 2015: Очевидно Сноудън притежава едно голямо НИЩО, само дето разни наивници вярваха в тези слухове...

ПОДОБНИ СТАТИИ:Сблъсък на влак и НЛО (случай от 2002)Сблъсък на китайски самолет с "неизвестен обект" на голяма височинаНЛО на живо предаване на RT

Няма коментари:

Публикуване на коментар