15 юни 2013

Сблъсък на влак и НЛО (случай от 2002)

Пейнтсвил, Кентъки - В точно 2:47 през нощта на 14 януари 2002, докато се движехме с товарен влак с въглища от Ръсел, Кентъки за Шелбиана, Кентъки, нашите локомотиви и първите два вагона бяха повредени при сблъсък с непознат носещ се във въздуха обект. Беше точно 2:47, защото моят часовник спря и от тогава не е тръгвал.

Заедно с моя часовник, спряха работа електрическите системи и в двата локомотива. Ние наближавахме завой намиращ се на миля 42 в така нареченото Диво царство, поради многото видове животни забелязвани там. Видяхме идващи светлини към нас. Това обикновено означава, че друг влак идва по втората линия. Аз загасих нашите светлини за да не заслепим другия екипаж.

Докато завивахме в чупката, бордовият компютър взе да премигва, скоростомера се побърка, а двата локомотива се изключиха. Сигналните аларми взеха да пищят и тогава видяхме обектите. Топографията на местността бе следната - река, двете линии и планински склон. Обектите изглежда сканираха реката за нещо. Поне три обекти излъчваха "търсещи светлини", а един беше надвиснал на около 3 метра над линията.

Беше металически-сребърен на цвят с множество цветни светлини близо до основата му и по средата. Нямаше прозорци или отвори, които можехме да видим. Беше около 5-6 метра дълъг и около 3 метра широк. (За жалост точната форма не е описана)

При положение, че и двата двигателя бяха замрели, ние вдигахме малко шум докато се носехме по инерция и може би затова обектът не реагира. Нашият влак тежащ 16 000 тона, го удари със скорост около 50 км/ч. Обектът изкриви горната част на водещия локомотив, след което нанесе щети и на втората машина и на първите два вагона с въглища. Другите обекти изчезнаха.

Нашите спирачки се бяха задействали заради загубата на електричество и ние спряхме след около 3-4 километра след удара. След като спряхме, електричеството отново бе възстановено и ние съобщихме за случилото се на диспечера намиращ се в Джаксънвил, Флорида.

Каза ни да инспектираме влака и да се опитаме да стигнем до някогашното депо в Пейтсвил, което вече не се използва активно.


Ние се добрахме до депото в Пеинтсвил към 5:15 сутринта. Правеше впечатление това, че големите светлини по тавана бяха изгасени и единствената светлина идваше от паркираните край линията превозни средства за които мислехме, че са на представители на жп компанията. Ние спряхме и група работници започна да издига голяма тента. Хората бяха облечени в непознати за нас облекла, нямаше нито един жп служител.

Човек представил се като Фъргюсън се ръкува с нас и ни помоли да го последваме в стаята на някогашния офис на депото. Там няколко човека ни зададоха стотици въпроси и ни казаха, че за наша собствена сигурност ще бъдем подложени на медицински изследвания преди да тръгнем.

Аз настоях да говоря с моя началник, но не само, че това ми беше отказано, но дори конфискуваха мобилния телефон на моя колега.

След няколко часа, най-накрая излязохме от сградата. Двата локомотива и двата ударени вагона бяха разкачени и предполагам бяха скрити под голямата тента в която изглежда течеше трескава активност. Изведоха ни от депото и ни казаха, че заради националната сигурност, нашето мълчание ще бъде високо оценено.

След това ни закараха в град Мартин, Кентъки, където ни разпитваха жп представители и ни подложиха на тест за наркотици. След това ни закараха до Шелбиана, където почивахме 8 часа преди да потеглим с друга композиция по обратния път към Ръсел. Когато минахме покрай Пейнтсвил, не забелязах и следа от локомотивите, вагоните, тентата, хората, нищо - всичко беше изчезнало.

Източник: Phantoms and Monsters
Дата на оригиналната публикация: 4 юни 2013

Цялата история ми прилича по скоро на сценарий на някой сериал от рода на "Досиетата Х", отколкото на реално събитие. Дадената снимка също засилва подозренията ми, вместо да ги разсее. От нея се вижда, че очевидно е направена вътре в някакво закрито помещение, а не под "звездното небе". Ако човекът, който разказва тази случка е направил снимката в депото в Пейнтсвил, то как тайните правителствени агенти са му позволили това? Хем вземат на неговия колега мобилния телефон, хем им намекват да си затварят устите, хем всичко скриват под голяма тента...и въпреки всичко го оставят него да си снима!?

Лон, който поддържа блога Phantoms and Monsters, също като мен изглежда обича да разнищва нещата. Той се е свързал с един местен жител. По неговите думи също не може да се заключи, че такъв инцидент наистина се е случил, но кой знае, може всичко да е дълбоко законспирирано:

Аз живея близо до Пейнтсвил и мога да кажа, че съм свързан с общността. Следя честотите на полицията, пожарната и бързата помощ. Железопътната компания (CSX) сама си движи делата и няма взимане-даване с града. Рядко се споменава за някакви железопътни инциденти. Ако някой го сгазят на линията, това може да бъде споменато с едно-две изречения в местните новини, но това е всичко. Моят шеф също не беше чувал за подобен инцидент.

Възможно е това наистина да се е случило и да е потулено, още повече, че сблъсъкът се случил между два града. Аз познавам един човек, който работи за тях като инженер по безопасността (вероятно се има в предвид железопътната компания). Аз говорих миналата година с него и ако той е знаел за случая щеше да ми каже. Ще се опитам да се свържа пак с него.

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Танкови следи на дъното на океана?

Няма коментари:

Публикуване на коментар