17 май 2013

Странни същества, гръмотевични бури и Луната

Това са няколко отделни новини появили се в интервал от няколко дни. На пръв поглед няма никаква връзка между тях, но от доста време съм стигнал до извода, че нещата в света, който познаваме, а и в "непознатия" свят, са доста по-свързани отколкото си мислим.

Тази снимка е направена от човек, който твърди, че странен организъм се е появил в двора му, след като там е паднала светкавица. Нито човекът е назован, нито мястото, където това се е случило.


Увеличение на въпросното нещо:


Човекът търси отговор на въпроса какво е това и именно с тази цел снимката е разпространена в социалните мрежи. Предположенията естествено не са едно и две - умряло извънземно същество, колония червеи изровени от земята от светкавицата, гумена играчка или топка стопена и деформирана от електрическия заряд.... Последното звучи доста логично, но това не е гаранция, че това е вярното обяснение.

Друг потребител казва, че и той е виждал такова нещо след гръмотевична буря и дори също прилага снимка.


Източник: Who Forted?
Дата на оригиналната публикация: 4 май 2013
Връзка

Това видео е заснето в природния резерват "Betty Steflic" във Флорида и показва някакви странни топчести "същества" във вода (поток, блато, морския бряг?). Човекът, който го е заснел казва, че от години посещава мястото и никога не е виждал нещо такова. Чуди се дали това има нещо общо с фазата на Луната, която този ден е била в пълнолуние.Източник: Who Forted?
Дата на оригиналната публикация: 6 май 2013
Връзка

Като говорим за Луната, ето още една история:

Астроном-любител от Австралия твърди, че е видял 9 черни точки на повърхността на Луната на 26 април 2013, които са образували триъгълник. Интересно, на 26 април 2013 фазата на Луната е пълнолуние, вероятно същото пълнолуние при което са заснети "топчестите организми" във Флорида.

Източник: OpenMinds
Дата на оригиналната публикация: 6 май 2013
Връзка

1 коментар: