07 април 2013

Демонче на снимка?

Дадената по-долу снимка е изпратена на притежателя на блога Phantoms and Monsters от човек живеещ в град Роузвил, Калифорния, САЩ. Ето и придружаващата история:


Тази снимка е направена преди около година и половина с камера работеща в пълния спектър. Това е къщата на бащата на моята съпруга, който почина преди две години. Самата къща се намира в Линкълн, Калифорния. Моята съпруга се грижеше за баща си, докато той все още беше жив. Тя често е чувала гласове в къщата. Макар баща и да не вярва в призраци, той и е казвал, че също е чувал гласовете. Самите те са звучали доста заглушено и неразбираемо.

След неговата смърт, ние от време на време наминавахме за да наглеждаме къщата. Правили сме и сесии с електронни устройства за записване на призрачни гласове (така наречените EVP). Понякога е тихо, понякога сякаш цяла група духове са си организирали парти в къщата. Успяхме да различим около 3-4 отделни женски гласове и може би 5 мъжки. Един от женските гласове сякаш говореше на немски. Странното е, че къщата не е стара, построена е през 2005.

Един от мъжките гласове определям като демоничен. Веднъж той обеща да ни убие и двамата и след този случай моята съпруга отказа повече да посещава къщата, а аз намалих своите посещения там.

Поръчах си 10 мегапикселова пълноспектрална камера и за първи път я пробвах как работи в къщата. Ето какво същество заснех:
Източник: Phantom and Monsters
Дата на оригиналната публикация: 19 март 2013
Връзка

ПОДОБНИ СТАТИИ:Призрак в...Google Earth!?
Задушаващото зло
Виртуални онлайн дъски Уиджа

Няма коментари:

Публикуване на коментар