25 декември 2012

В руския град Еманжелинск са открити следи от Чупакабра

Рано сутринта Нафия Сулейманова излязла в градината за да нахрани кучето. Там тя забелязала странни стъпки. Изглежда те били оставени от животно с дълъг крак с четири пръсти. Съдейки по следите може да се каже, че звярът е въоръжен с внушителни нокти. Изненадващо, следите започват от средата на градината, минават през оградата и стигат до изоставена къща. Подобни следи има и в празен парцел. Според стопанката, нейната градина е посетена от чупакабра. Нейната дъщеря обаче вярва, че техен гост е било древно влечуго.

- Нямам обяснение за това. Ясно виждам следите и ноктите в тях. Сякаш някой е скочил, може би динозавър - казва Елвира Сулейманова.

Цяла серия от нападения на чупакабри над домашни животни се е състояла преди около година. Страшният звяр е бил виждан в Еманжелинск, Карабаш, Копейск, Коркино, Верхнеуралск и други градове. По думите на хората, хищникът се интересува от зайци и пилета, които живеят в клетки. След Ноември 2011 атаките спират, но продължават да се намират следи в местните гори.Източник: 1obl.ru
Дата на оригиналната публикация: 25 декември 2012
Връзка

Не ме учудва, че едната жена си мисли, че това същество е чупакабра, а другата го сравнява с динозавър. През Март 2012 публикувах в блога следния материал:

Имало ли е летящ динозавър-вампир?

Тогава един читател на МИСТЕРИКА предположи, че чупакабра може да са наследници на тези дребни динозавъри-вампири оцелели до наши дни. Тази теория изглежда все по-вероятна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар