30 декември 2012

Епидемия от пропадащи дупки в Америка

Колко американци са чували за масивните пропадания които се появяват из страната им? Колко са чували за запалимите кратери, обхващащи големи площи и излъчващи радиация? Тези дупки наречени "апокалиптични" са прогонили немалко хора от домовете им и засилват притесненията за настъпващите сериозни промени по Земята.

Тези американци, които са чували за тези дупки и пропадания, най-вероятно са го направили от алтернативните медии, защото големите, официалните медии игнорират тези новини. Разбира се, тук и там се появява по някой репортаж и в големите медии, но без да се обръща внимание на по-голямата картина. Новините и обсъжданията свързани с "дупките на апокалипсиса" са съсредоточени основно в интернет сайтове, социални медии и няколко алтернативни радио програми.

А може би има причина поради, която основните медии пазят мълчание по въпроса. Според мнозина причините за тези пропадания са дейностите на човека - прекомерното сондиране и добива на газ чрез използване на фракинг (същата технология с която искат да добиват шистов газ в България).

Определено има за какво да се тревожим, спорадична информация изтича от тук и там. Блумберг съобщава, че повишената сеизмична активност от 2000 до 2011 година най-вероятно се дължи на фракинга. Без дори да споменаваме замърсяването на водата и храната.

Възможно ли е минните дейности да активизират разлома в Ню Мадрид, САЩ? През 1811-1812 в този регион се случват серия от унищожителни земетресения - най-големите в документираната история на Америка. Разломът Ню Мадрид се простира в части от Илинойс, Индиана, Мисури, Арканзас, Кентъки, Тенеси и Мисисипи. В случай на земетресение от 8-ма степен засегнатата зона ще е огромна.

Възможно ли е за първи път в историята на човечеството опустошително земетресение да бъде предизвикано от човешката алчност?

Източник: The Exctinction Protocol
Дата на оригиналната публикация: 9 декември 2012
Връзка

Долното видео е от масивното пропадане в Охайо:

Няма коментари:

Публикуване на коментар