17 декември 2012

На живо ще предават края на света

Днешният ден е с доста неприятни метеорологични условия поне където живея (Момин проход). Мъгла и студен дъжд, който превръща падналия преди повече от седмица сняг в мокра каша. "Седмицата на Апокалипсиса" започва намусено, дано да завърши с по-добро (поне за сезона) време.

**********************

Американската информационна агенция АП ще предава на живо от руините на древния град на маите Чичен Ица „Края на света”. Най-голямата информационна агенция в САЩ вече е разположила необходимото сателитно оборудване на място и от 19 до 21 декември, нейни репортери ще предават на живо онлайн, събитията, които (може би) предстоят да се случат.

Календарът на изчезналата цивилизация на маите посочва датата 21 декември 2012 г. като край на голям цикъл на развитие на човечеството, започнал преди 26 000 години. Всички хотели в региона са резервирани отпреди година, а туристическите обекти отказват от месеци резервации за места за наблюдаване на „края на света” от пирамидите на маите.

„Не ме е страх от края на света". Това пъщ обяви пред „България днес" Бойко Борисов. „Не ме е страх, разбира се", заяви смело премиерът който дори не обръщал внимание на предсказанието, направено от жреците на древната цивилизация.

Plovdiv media

За жалост не можах да намеря читаво излъчване в интернет на този канал, но бъдете сигурни и други телевизии ще излязат със "специални програми" около прословутата дата  - рейтинги са това все пак. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар