05 ноември 2012

Канок Чейс, Англия

Канок Чейс (Cannock Chase) е местност в Англия позната с изключителната си красота. Но освен това свързвана и с различни необичайни и паранормални случки и проявления.

През 1991 бивш офицер от военновъздушното разузнаване на САЩ на име Леонард Х. Стрингфийлд (Leonard H. Stringfield) излязъл с твърдението, че през 1964 в тази местност се е разбил извънземен пилотиран кораб (НЛО). Това довело до масирана операция по прикриване от страна на британските военни и НАТО. Естествено английските власти отричат да има нещо вярно в тези твърдения.

През лятото на 2003 започва упорито да циркулира един друг вид слух - че в езеро на границата на Канок Чейс е видян голям крокодил.


През 2005 се появяват съобщения за забелязано същество с присвяткащи очи подобно на Бигфут. То е забелязано да обикаля горите край така нареченото "Хълмово укрепление" (Hill Fort) - земна структура изградена някъде между 500 г. пр. н.е. и 40 г. от н.е.


От 60-те години на ХХ век започва да се говори за голямата черна пантера, която обикаля Канок Чейс. В областта се намира и германското военно гробище, където са погребани над 5000 германци загинали на Британските острови през двете световни войни. Между 1996 и 2000 година наблюденията на "пантерата" достигат почти епидемични пропорции край това гробище.

Източник: Mysterious Universe
Дата на оригиналната публикация: 15 октомври 2012
Връзка

ПОДОБНИ СТАТИИ:


Зловеща фигура в гора в Тенеси (ВИДЕО)
Няма коментари:

Публикуване на коментар