20 октомври 2012

Среща със същества в черно

Това се случило на 26 юли 2012 в Торонто, Канада. Тинейджърка и нейния приятел се прибирали с автомобил към къщи след като били гледали филма "Мъже в черно 3". Когато приближили дома на момичето, те забелязали жена с дълга черна коса, с дълга черна рокля и високи обувки, която се приближавала към тях, когато те отбили на мястото за паркиране. Макар автомобилът да имал затъмнени стъкла, жената установила контакт с очи с момичето. Стреснати, младежите отново подкарали колата и решили да обикалят квартала и да се върнат малко по-късно. Когато момичето погледнало назад, тя с изненада видяла, че жената ги следва много бързо. Младежът натиснал газта и все пак успели да се отдалечат.

Момичето се обадило по мобилния си телефон на брат си, който бил в къщата. Той погледнал през прозореца и видял жената да му маха и да се взира в него. За миг си отклонил вниманието и когато отново погледнал натам, тя била изчезнала. Но забелязал нещо друго. Мъж с черен костюм и със слушалки на ушите вървял пред къщата им. Той гледал право напред и размахвал ръцете си, все едно бил контролиран по някакъв начин от някой друг. Мъжът продължил надолу по улицата и изведнъж изчезнал.

Скоро момичето и приятелят и отново се добрали до къщата. Не се виждали странниците. Вътре хората обменили кой какво е видял. Погледнали през прозореца и този път видели голяма черна котка с ярки очи да се взира в тях, сякаш знаела за какво си говорят. Тя бавно тръгнала към храстите, но преди да стигне до тях, се изпарила във въздуха!

Източник: Phantoms and Monsters
Дата на оригиналната публикация: 2 октомври 2012

Това не е измислена от някого история, самите тинейджъри са реални хора - те са интервюирани от изследовател на паранормалното, това обаче не значи, че историята е вярна. Може твърде будното младежко съзнание да им прави шеги и да им се привиждат разни неща, особено след като се гледали филм на такава тематика.

Няма коментари:

Публикуване на коментар