19 октомври 2012

Няколко идиотски новини

Дори и във века на интернет и космическите полети, има хора и дори цели институции, които постъпват меко казано глупаво. Поведението им често пъти е смешно, но за жалост понякога има трагични последствия.

Картонен пазител от крадци

В английски супермаркет наскоро поставили картонена фигура на полицай. Целта била да се стряскат крадците. Какво мислите се случило - полицаят бил откраднат!


Източник: The Telegrapth
Дата на оригиналната публикация: 28 септември 2012
Връзка

Християнски телевизии ще предават на живо завръщането на Исус

Двете водещи американски християнски телевизии Daystar TV и Trinity Broadcasting Network са наели студия и са разположили камери около Елеонския хълм в Йерусалим за да предават на живо завръщането на Христос. Услугата е достъпна дори и за вашия iPad!

Източник: The Raw Story
Дата на оригиналната публикация: 1 октомври 2012
Връзка

Човек умира след състезание по надяждане с хлебарки

Едуард Архболд (Edward Archbold) е колабирал и починал след участие в състезание по надяждане с живи хлебарки. Той е спечелил състезанието, но явно няма да може да си получи наградата.

Източник: Unexplained Mysteries
Дата на оригиналната публикация: 8 октомври 2012
Връзка

Тийнейджъри се „друсат” с гъби по поляните край Рожен

Младежи берат горски гъби с дрогиращо действие от поляните край Рожен и местността Хайдушки поляни в Родопите, съобщава БНР.

Гъбата е известна под името вълчи зъб. Тя не е включена в забранителния списък и не се изкупува от събирателните пунктове.

Продължителното използване на такива гъби води до тежки психически увреждания. Гъбата е кафява на цвят и е известна още като веселата гъба, каза брокерът Алекси Келешев от Кутела, който е в бизнеса от 20 години.

Източник: News.bg
Дата на оригиналната публикация: 9 октомври 2012
Връзка

ПОДОБНИ СТАТИИ:


Слънцеядката Катя почина от сърдечна недостатъчност

Няма коментари:

Публикуване на коментар