06 август 2012

Инциденти свързани с новия филм за Батман

Преди няколко седмици Америка бе разтърсена от стрелбата случила се на прожекция в Колорадо. Загиналите бяха 12, множество други бяха ранени. Филмът, който е бил прожектиран е бил "The Dark Knight Rises" (Черният рицар: Възраждане) - последният засега от поредицата за известния герой Батман.

Оказва се, че това не е единственият инцидент свързан с този филм, макар другите да не са с такъв фатален завършек.

Човек от Мейн е бил арестуван от полицията, защото е смятал да убие бившия си работодател ден след като е гледал филма. Той е спрян случайно за превишена скорост. В автомобила му са открити автомат "Калашников", 4 пистолета, амуниции и изрезки от вестници съобщаващи за стрелбата в Колорадо.

В Южна Калифорния друг човек е бил арестуван в кино планиращо да прожектира "Черният рицар: Възраждане". Той е отправял заплахи, че ще извърши същото като в Колорадо.

В друг инцидент в град Сиера Виза, Аризона, в местно кино отново прожектиращо този филм, се е създала паника след като пиян мъж започнал да прави проблеми. Около 50 човека са избягали уплашени от залата.

Източник: The Extinction Protocol
Дата на оригиналната публикация: 24 юли 2012
Връзка

Изглежда поредната психоза ги тресе американците. Незначителни инциденти, които постоянно се случват този път стигнаха до новините заради стрелбата в Колорадо. Или пък теориите на конспирацията са прави като казват, че във филма има скрито послание, което кара по-нестабилни хора да превъртат ? А може би им слагат нещо в пуканките, които продават в кината?

ПОДОБНИ СТАТИИ:
Магистралата на сълзите


НОВ УЖАС В БЪЛГАРИЯ: Терористичен удар затвори Летище Бургас

Няма коментари:

Публикуване на коментар