29 юни 2012

Резултати след спускането до странната структура в Балтийско море

Миналата година при сканиране на дъното на Балтийско море, сонар откри странна дискообразна форма с диаметър 60 метра. Веднага се появиха слухове, че това е НЛО. Други пък твърдяха, че това е врата към вътрешността на планетата. Някои майтапчии дори казваха, че това е гигантска запушалка за вана. В началото на този месец най-после експедиция от Швеция се гмурна до обекта за да го проучи. Те се върнаха на повърхността с повече въпроси отколкото отговори.


Първо това не е космически кораб от метал, както поне си ги представяме. Структурата е камениста, с кръг който много напомня на огнище и се намира на края на 300-метрова "алея". Естествено образувание ли е това?На 19 юни 2011 група шведски търсачи на съкровища сканират дъното на Балтийско море със сонар. Тогава именно се открива тази структура на дълбочина 90 метра. Сега, една година по-късно, екипът Ocean X Team направи спускане до обектът.Масивният обект е с височина 3-4 метра над морското дъно, диаметърът му е около 60 метра. Членове на експедицията го описват като закръглен с пресечени ръбове и вдлъбнати страни. Централната част има вдлъбнатина, край която екипът намерил наредени камъни, които много наподобявали огнище и дори били покрити с нещо като сажди. Кога за последно всъщност тази част от земната кора е била суша?Гмуркачите са взели проби от скалите и са ги предоставили на учените за изследване.

Източник: RT
Дата на оригиналната публикация: 17 юни 2012
Връзка

Не намерих дали някъде експедицията е публикувала цялостна снимка на обекта, а не само на "огнището". Затова давам как един художник си е представил обекта според тяхното описание:

2 коментара:

  1. Междувременно излезе нова информация в интернет. Членове на експедицията Ocean X Team твърдят, че електронното им оборудване спира да работи в близост до обекта. Когато били с корабчето си точно над него, сателитният телефон спирал да функционира. Като се отдалечавали на 200 метра от него, той се оправял, но приближели ли се отново спирал да действа

    http://www.unexplained-mysteries.com/viewnews.php?id=229409

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29 юни, 2012 11:44

    това е вкаменела летяща чиния,посетила Земята преди милиони години.катастрофирала е,затова е и тази диря зад нея.Ще потулят и този случай,разбира се.Ще изопачат нещата,пак!

    ОтговорИзтриване