16 юни 2012

Бутна ме дух, твърди турист посетил Ларнах

Появяващият се дух, може да плаши студентите в Къмберланд Колийдж (Cumberland College) в Нова Зеландия, но сега историята придобива още по-страшен характер, след като турист твърди, че е бил бутнат от привидение в замъка Ларнах (Larnach Castle) намиращ се в същия град като колежа - Дънидин.


Призракът познат като "сивата лейди" започнал да се появява в колежа преди месец и предизвикал медийна сензация - така твърди автор на предстояща да излезе книга за обитаваните от духове места в града (дали не си прави реклама с тези истории?).

Андрю Смит, който организира туристическия тур "Да ти настръхне косата" (HairRaiser Tour) твърди, че има още страшни места в града освен споменатите.

За самият замък от много време му се носи слава на обитаван от духове. Преди няколко години дори е представен в американската поредица Ghost Hunters International. Той е отворен за посетители. Наскоро един турист изпратил имейл в който твърди, че когато били заедно с жена си в музикалната зала, нещо застанало между тях и ги бутнало. Двойката също твърди, че на са можели да дишат в една от спалните, сякаш "нещо ги душело".

Източник: Otago Daily Times
Дата на оригиналната публикация: 23 май 2012
Връзка

Няма коментари:

Публикуване на коментар