14 юни 2012

НЛО и телефонните смущения

Това е разказ на Ник Редфърн, един добре известен уфолог и криптозоолог, който има издадени книги и на български език.

Едва ли има много по-странни преживявания за един изследовател в областта на паранормалното от това изследваните феномени да решат да насочат вниманието си към самия него. И вероятно едва ли има по-добър пример за това от "мъжете в черно", които редовно се насочват към НЛО свидетели и изследователи. В това число, може би и аз...

На последното издание на шоуто Coast to Coast (става въпрос за състояло се през май издание на радио шоу с паранормална насоченост) аз давах интервю по телефона по темата - мъжете в черно. На това тричасово издание (между 1 и 4 часа през нощта), аз обсъждах заедно с водещия Джон Б. Уелс, комплексността на легендата за мъжете в черно.

По време на предаването покрихме множество аспекти:

- Историята на Алберт Бендер, с който изглежда започва феноменът
- Грей Баркър
- Връзката между мъжете в черно и Мотман
- различните теории какво са всъщност мъжете в черно
- съвременни срещи.

Обикновено, когато говоря по радио шоу, то преминава без никакви проблеми. Но не и когато говоря за мъжете в черно. В много случаи, когато темата е засегната, изглежда се сблъскваме с безкрайни телефонни смущения - което дори е част от легендата за мъжете в черно.

Има случаи в които хора чуват по телефона странни гласове говорещи на непознати езици, електронни звуци, пукане, пращене. И много често това се случва през нощта, когато света се преобразува в доста различно и мистериозно място.

И изглежда последното издание на Coast to Coast се вписва в тези случаи.

В не по-малко от четири случая, линията прекъсваше и продуцента трябваше да ме набира отново. Но стационарния телефон при мен не звънеше в нито един от тези четири случая, затова трябваше да ме търсят на мобилния. Всичко бе наред за известно време. След това и мобилния телефон взе да прекъсва и трябваше да използваме друга стационарна линия.

Трябваше за едно интервю да използвам три различни телефона!

Ако това се беше случило един или два пъти, аз нямаше да му обърна внимание. Но както слушателите на предишни мои изяви свързани с мъжете в черно, знаят - това се случва често. Един забележим случай е от миналата година, когато говорех по Dreamland - шоуто на Уитли Стрибър (който също има издадени книги на български).

Така, че какво по дяволите става? Скептиците и отрицателите веднага ще кажат, че понеже често говоря за връзката на мъжете в черно и телефонните смущения, аз обръщам внимание когато това се случи докато говоря за тях, а когато се случи друг път просто не му обръщам внимание и го забравям. Не мога да се съглася с тях.

Аз рядко имам проблеми, когато давам по телефона радио интервю. Така, че как така се случва, че изведнъж тези проблеми зачестяват когато говоря за мъжете в черно и в много от случаите, точно когато споменавам тяхната връзка с телефонните смущения?

Шегаджии от отвъд? Поздрав от звездите? Неясни посетители опитващи се да провокират безпокойство и тишина по темата? Ако това им е целта, те се справят доста зле, защото ме карат да обсъждам дори още повече темата. Но в Уфологията има слаби характери, при които тези заплахи може да работят.

А аз имам съобщение за извънземните: Не се обаждайте у вас. Или когато го правите, поне не използвайте моя телефон! И докато сте на линията си намерете живот! (Get a life е израз, който се използва за хора пристрастени към някаква виртуална реалност или електронна комуникация и загърбват реалния си живот - независимо дали става въпрос за GSM-разговори или Facebook)

Е, ако това не ми гарантира среща лице в лице с мъжете в черно, не знам какво още трябва да направя...

Източник: Mysterious Universe
Дата на оригиналната публикация: 29 май 2012
Връзка

Самият Ник Редферн обича много да се облича като мъж в черно:ПОДОБНИ СТАТИИ:Среща с извънземни в Аройос, АржентинаНЛО заснето от самолетЛъч от НЛО разбил МиГ-29 над Голям Чардак!?
Няма коментари:

Публикуване на коментар