04 април 2012

Възможно ли е содата за хляб да лекува рак?

В блога многократно съм публикувал разни теории без непременно да ги споделям (последната такава теория бе за масовото следене - gang stalking). Сега попаднах на един български сайт в който се твърди, че рак може да се излекува със смес от сода бикарбонат и кленов сироп. Нямаше да обърна особено внимание на статията, ако там нямаше едно видео на една мацка от Канада на която по-рано и следях канала в YouTube. Не помня как точно и беше името, но всички я знаят с прякор "The Truther Girls". На запад термина "truther" (приблизителен превод - човек търсещ истината) се използва за хора занимаващи с теории на конспирацията, търсещи да разкрият истината скрита от правителствата и т.н. Та, въпросната жена в канала си публикува свои мисли и разсъждения за "псевдо"-глобалното затопляне, за HAARP, приближаващият се Апокалипсис, модифицирането на климата и други подобни теми. Често има и хумористични видеота. В случая говори за това, че простите и ефективни методи за лечение на рак се крият, за да могат да печелят големите корпорации продаващи скъпи методи за лечение. Не знам до колко това е вярно - едно такова сериозно заболяване да може да се излекува с нещо толкова просто като содата за хляб. Но пък кой знае...може да има частица истина в това. Във всеки случай содата помага срещу киселини, за другото не знам :)

Така започва материалът във въпросния сайт:

Проблемите със здравето на повечето хора частично се дължат на твърде киселинната среда в организма. Хлебната сода помага, понеже тя е силно алкална. Оказа се, че приготвянето на смес от обикновена хлебна сода и кленов сироп, смесени на много слаба температура, предотвратява и дори лекува рак.

Лечението на рак с бикарбонат и кленов сироп представлява естествена химиотерапия, която ефективно убива раковите клетки, но и значително намалява бруталните странични ефекти на повечето стандартни лечения с химиотерапия.

Пълната статия

А, ето го и видеото:ПОДОБНИ СТАТИИ:
Гъби способни да разяждат пластмасата

Масово следене – gang stalking

Няма коментари:

Публикуване на коментар