09 март 2012

Mass Effect 3

Mass Effect 3 е третата (и последна) игра от трилогията Mass Effect. Историята се върти около борбата на хората с лошите извънземни, които са ни нападнали. Нищо ново и оригинално, но тази фантастична тема мисля че никога няма да ми омръзне в колкото и книги, филми и игри да се повтаря. А самата игра е подкрепена с доста силна рекламна кампания, която още повече засили интереса ми.

Официалният трейлър започва с кадри от един спокоен слънчев следобед в едно поле със слънчогледи в което си играе едно момиченце, в следващият момент извънземните нападат - класически драматичен похват.Освен това от издателите EA изведоха в долните слоеве на атмосферата няколко копия на играта с помощта на балони. След известно време тези балони се спускат на земята и има шанс някой щастливец да се сдобие с безплатна игра. Рекламен трик разбира се, но хубавото в случая е, че от ЕА са обещали да дарят оборудването използвано при извеждането на игрите в космоса на млади студенти, които ще го използват в Аляска за изследване на северното сияние. Чудесно е когато игрите по един или друг начин подпомагат и науката.


А това е любителско видео заснето в Сан Франциско и показващо извеждането на едно копие от играта чрез метеорологичен балон:ПОДОБНИ СТАТИИ:Илюминатите в една книга и една игра


Още космически новини (10 февруари 2012)

1 коментар:

  1. В този блог попаднах на едно доста интересно ревю от човек, който вече е играл играта. Явно скъпата реклама не може да скрие някои недостатъци.

    http://mushmulka.blogspot.com/2012/03/mass-effect-3.html

    ОтговорИзтриване